Yritys

RC-Infra Oy on vuonna 2010 perustettu monipuolinen Infra-alan palveluita tuottava mittausyritys. Maatutkaan liittyvät tutkimukset ja mittaukset ovat yksi vahvimmista osa-alueistamme, mutta saatte kauttamme myös erittäin kattavia tutkimus- ja mittauspalveluja rakentamisen ja suunnittelun osa-alueilla. Yrityksen päätoimiala on Infra-kohteisiin liittyvien palveluiden tuottaminen rakennuttajille, suunnittelijoille, rakentajille, sekä laadunvarmistuspalvelujen tuottaminen tilaajalle esimerkiksi tiestön talvi- ja kesähoidon laadunseurannan sekä päällystys- ja murskausurakoiden laadunvalvonnan muodossa.

Yrityksen perustajalla on vankka kokemus erilaisista tutkimus ja mittaus töistä jo 80-luvulta ja maatutkamittauksista ja tulkinnoista vuodesta 1992 alkaen.

Vahvuutenamme on monipuolinen osaaminen kaikkeen tiealueella tehtäviin tutkimus- ja mittaustöihin eri osa-alueilla. Vahvuutenamme on myös mahdollisuus reagoida nopeasti tilaajan tarpeisiin ja vaatimuksiin eri puolella Suomea ja lähialueita.

Laajan yhteistyö- ja kumppanuusverkostomme kautta pystymme tarjoamaan teille laajan palvelukokonaisuuden lähes kaikkiin Infra-alaan liittyviin tarpeisiin. Älä siis epäröi kysyä tarjousta palveluistamme.