RC-Infra Oy

Ota yhteyttä ›

Infra-alan asiantunteva perheyritys

Vuonna 2010 perustettu RC-Infra Oy on laajan osaamisen mittausyritys, joka tuottaa monipuolisia infra-alan palveluita.

RC-Infra Oy on perinteikäs perheyritys Ulvilasta. Yrityksen toimitusjohtaja Vesa Vainio aloitti työskentelyn alalla jo vuonna 1984, kun hän astui tielaitoksen leipiin. Yrittäjäksi hän hyppäsi ensi kertaa vuonna 2004 ja perusti nykyisen yrityksensä vuonna 2010. Pisimmät asiakassuhteet ja kumppanuudet juontavatkin juurensa vuosikymmenten taa.

Pieni perheyritys on tunnettu nopeasta ja joustavasta palvelustaan eri puolilla Suomea. Vesa Vainion lisäksi yrityksen palkkalistoilla perheyrityksen perinteitä jatkaa myös hänen poikansa ja kaksi tytärtään.

Maatutkalla tehtävät tutkimukset ja mittaukset ovat yrityksen vahvinta osaamisalaa. Lisäksi RC-Infra toteuttaa erittäin kattavia tutkimus- ja mittauspalveluja rakentamisen ja suunnittelun osa-alueilla. Yrityksen päätoimiala on infra-kohteisiin liittyvien palveluiden tuottaminen rakennuttajille, suunnittelijoille, rakentajille sekä laadunvarmistuspalvelut.

Laajan yhteistyö- ja kumppanuusverkostomme kautta pystymme tarjoamaan laajan palvelukokonaisuuden lähes kaikkiin infra-alan tarpeisiin, joten kysy lisää tai pyydä tarjous!

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita